In de voorjaarsvakantie heeft SportFriends in samenwerking met verschillende sportverenigingen op twee middagen een activiteit georganiseerd voor basisschoolleerlingen. Het eerste blok was voor leerlingen uit groep 1 t/m 4. Daarna was het de beurt aan de bovenbouw (groep 5 t/m 8). Beide dagen hebben er zo’n 100 leerlingen deelgenomen aan de activiteiten.

Dit jaar was het de eerste keer dat daarmee samenwerking is gezocht met Tielse sportverenigingen. Kickboksvereniging K-1 Tiel, volleybalvereniging TiVoC , basketbalvereniging Flip Stars, voetbalvereniging RKTVC en atletiekvereniging Astylos hebben kinderen op spelenderwijs kennis laten maken met de diverse sporten.

De samenwerking met verenigingen is SportFriends goed bevallen. Ook de leerlingen waren erg enthousiast over de sporten die ze beoefend hebben. Voor de vereniging is het een mooie gelegenheid geweest om hun sport bij een grote doelgroep onder de aandacht te brengen!

Namens SportFriends willen we alle verenigingen bedanken voor hun inzet en hopen we nog vaker op deze manier samen te kunnen werken!