Dit jaar zal het meidentoernooi 2016 plaatsvinden op 21 mei. Vorig jaar vond de eerste editie plaats van dit toernooi. Toen was er echter geen specifieke naam aan dit toernooi verbonden, maar dit jaar kunnen we als organisatie melden dat SportFriends hoofdsponsor zal worden van dit toernooi. Het toernooi zal dan ook het ‘SportFriends Meidentoernooi’ gaan heten.

Wat voor bedrijf is SportFriends precies?
SportFriends B.V. is een organisatie die zich richt op het brede terrein van sport en bewegen. Zo heeft SportFriends ‘Advies en Onderzoek’ de kennis en de jarenlange ervaring op het gebied van kwantitatief en kwalitatief sportonderzoek. Het beperkt zich niet alleen tot onderzoek. Gemeenten en sportorganisaties worden ook geadviseerd bij het opstellen van onder andere het sportbeleid.
Daarnaast heeft SportFriends een ‘Academie’ wat een commercieel  opleidingsinstituut is voor de vrijwilligers en de professionals in de sport. Niet het aanbod van de cursussen en de opleidingen staat centraal, maar in overleg met de klant wordt een cursus of een opleiding geheel op maat ontwikkeld. Een team van ervaren docenten met soms meer dan tientallen jaren praktijkervaring verzorgen de cursussen en de opleidingen.
SportFriends ‘Uitzendbureau’ kan voor u de werving en selectie van vaste functies verzorgen. Wij hebben in onze database sportspecialisten met verschillende opleidingsachtergronden en werkervaring. In het geval van tijdelijke functies biedt detachering vaak de beste oplossing. Voor elke functie hebben wij de juiste persoon.

Als organisatie zijn wij blij dat we SportFriends aan ons hebben kunnen binden als hoofdsponsor. Bij deze willen wij SportFriends dan ook hartelijk bedanken hiervoor.