Advies over beleid

Wij ondersteunen gemeenten bij het maken van een goed sportbeleid. Gemeenten willen graag een gezonde leefstijl stimuleren en de sportparticipatie vergroten, maar tegelijkertijd ontstaan hierbij veel vragen. Bijvoorbeeld over de veranderende rol van de gemeente en de verhouding met uitvoerende organisaties.

Wij geven advies aan overheden op het brede terrein van:

  • Sport en Bewegen
  • Gezondheid
  • Onderwijs

Beleidsontwikkeling

Wij helpen gemeenten hun rol als regisseur waar te maken. Bijvoorbeeld bij het formuleren van een visie op gemeentelijk sportbeleid. Of hoe om te gaan met topsport of sport in de wijk. Omdat wij oog hebben voor de lokale omgeving en kennis en ervaring uit de praktijk meenemen, komen wij altijd net een stapje verder.

Van regie naar uitvoering

Wij zijn niet alleen een adviserende partner, wij maken ook graag de vertaling naar de praktijk. Door mensen en organisaties met elkaar te verbinden, geven wij het samen ontwikkelde beleid daadwerkelijk handen en voeten. Hierdoor zijn wij een goede schakel tussen het gemeentelijk beleid en de uitvoerende (maatschappelijke) organisaties.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag uw verhaal en zijn benieuwd of wij iets voor uw organisatie kunnen betekenen.